Ik ben
Sjoerd Kuiken

Expert in praktijkmanagement

Ik help praktijkhouders met de ontwikkeling van hun organisatie,
zodat zij de aandacht kunnen houden op de zorgverlening,
hun medewerkers tevreden zijn en de praktijk financieel gezond is.

Mijn ambitie is om praktijken succesvol te maken. Juist die zorgverleners, die ook ambities hebben met hun praktijk, help ik graag. Hierbij fungeer ik als trainer, begeleider of adviseur. Zowel voor het team als voor de zorgverlener – praktijkhouder. Ik maak nooit onderdeel uit van het team, waardoor ik mij onafhankelijk en objectief kan opstellen. 

Wat resulteert in eerlijke adviezen om de praktijk verder te helpen. Hierbij vind ik het belangrijk, dat het om oplossingen gaat die passen bij de praktijk. Inmiddels heb ik wel ervaren, dat elke praktijk uniek is en er dus maatwerk oplossingen worden gevraagd.

Mijn visie bestaat uit de volgende drie kernpunten:

Jij bepaalt wat succes is

Zorg is teamwork

Stilstand is achteruitgang

Mijn achtergrond

Ik heb Bedrijfskunde gestudeerd in Rotterdam en ben in 2010 aan de keukentafel voor het eerst in aanraking gekomen met de tandheelkunde.

Mijn vrouw is tandarts en via haar kreeg ik een steeds beter beeld van de ontwikkelingen binnen de zorg. Praktijken die groter worden, de groeiende vraag naar management, de zorgverlener die primair zorg wil verlenen, etc.

Zodoende ben ik – Sjoerd Kuiken – in 2010 voor mezelf begonnen en mij 100% gaan richten op het praktijkmanagement voor praktijken.

Waarom kiezen voor Kuiken Praktijkmanagement?

Bedrijfskundige kennis

Persoonlijke aanpak

Betrokken

Ervaring als praktijkhouder

Ervaring eerstelijns zorg

Onafhankelijk en Objectief

Na de aanpassingen in onze agendaplanning ervaar ik veel meer rust in mijn werkdagen.

An Nguyen - Ardent Tandheelkunde

Dankzij de heldere aanpak tijdens de praktijkscan en brainstormsessies wordt je uitgedaagt, leer je prioriteiten stellen en grenzen aangeven. Daardoor lukt het mij een stuk beter om toe te komen aan de belangrijke werkzaamheden.

Manja Lang - Kindertandarts Lelystad

Sjoerd heeft een leuke, leerzame dag georganiseerd voor onze praktijkmanagers. Iedereen was enthousiast!

Cindy van Dinther - Nederlandse Tandartsen Coöperatie