Staat het praktijkbelang niet altijd voorop?

Een goede missie zorgt voor richting en houvast.

Wat wil je eigenlijk?

Is jouw energie level in de praktijk op een laag pitje? En vraag je je echt af, waar je het eigenlijk allemaal voor doet?

En neem je vaak beslissingen in de praktijk die vooral in het belang zijn van jouw medewerkers, terwijl deze strijdig zijn aan jouw persoonlijke belang of dat van de praktijk?

Het is mijn ervaring, dat het daarvoor heel prettig is om allereerst weer bij jezelf na te gaan ‘Wat wil ik eigenlijk?’.

Laat je het lange termijn belang mee wegen?

Regelmatig worden beslissingen in de praktijk genomen om patiënten of medewerkers tevreden te houden. Dit is daarmee echter niet altijd in het belang van de praktijk.

De uitdaging is om bij elke beslissing het praktijkbelang op de langere termijn het zwaarst te laten mee wegen. Daarvoor is het wel belangrijk, waar je als praktijk op de langere termijn naartoe wilt. Een duidelijke richting voor ogen zorgt daarin dus voor houvast. 

“Super fijn om elke dag een korte video te ontvangen. En door er dagelijks mee bezig te zijn gaat de inhoud zo veel meer bezinken.”

Mieke Hogerbrug (tandarts-praktijkhouder)

“De opdrachten en samenvatting in het werkboek vind ik super handig. Op deze manier kan ik na het bekijken van de video’s nog dagelijks met mijn persoonlijke uitdaging aan de slag.”

Nanda Braaksma (tandarts-praktijkhouder)

“Lekker praktische cursus. De video’s zetten je aan het denken en de opdrachten zorgen voor de persoonlijke vertaling.”

Irene Kloth (tandarts-praktijkhouder)

Stel jouw persoonlijke missie en praktijkmissie op

De oplossing is niet om harder te werken of om juist meer rust te nemen. De oplossing is om allereerst jouw persoonlijke ‘waarom’ vast te stellen. Om vervolgens ook de missie van de praktijk op te stellen. Wil jij ook een duidelijke richting hebben? 

Deze cursus is eenvoudig online te volgen en begeleidt jou doelgericht in het opstellen van jouw persoonlijke missie en dat van de praktijk. Voor richting en motivatie. Dus start met deze cursus, want de oplossing begint bij jezelf.

Voor richting en houvast

Voor slechts  € 47,-

  • Voor meer richting en motivatie
  • Online cursus die gemakkelijk in eigen tijd te volgen is
  • Met 5 video’s, 4 opdrachten en 1 werkboek
  • To-the-point video’s die jou triggeren
  • Een werkboek met praktische opdrachten
  • Doelgericht opstellen persoonlijke missie en praktijkmissie