Hoe krijg je actieve patiënten?

Bij actieve patiënten kent de zorg een veel meer preventief karakter. Patiënten die regelmatig op controle komen hebben minder pijnklachten. En bovendien: een actief patiëntenbestand draagt bij aan de continuïteit van..

Gratis e-boek:

Werken in en aan je zorgpraktijk

Bij actieve patiënten kent de zorg een veel meer preventief karakter. Patiënten die regelmatig op controle komen hebben minder pijnklachten. En bovendien: een actief patiëntenbestand draagt bij aan de continuïteit van de praktijkomzet. Genoeg redenen om je patiënten te activeren. Wat kun je als praktijk daaraan doen?

Wil je de gehele training bekijken? Via een abonnement op de Dental Management Toolkit kun je deze training – plus meer dan 120 andere trainingen, protocollen en tips – direct gaan volgen. Meld je hier aan.

Anderen bekeken ook

Wie bemoeit zich met de agendaplanning?

Wie bemoeit zich met de agendaplanning?

Efficiënte agenda door scheiding van verantwoordelijkheden.    Inleiding Binnen teams zijn er – veelal – vele meningen over hoe de agenda het beste gepland kan worden. Bemoeienis die..

De vakantieplanning, wie lost het op?

De vakantieplanning, wie lost het op?

De praktijkmanager stelt het kader, het team lost het op.  De vakantieplanning is een terugkerende puzzel, die veel praktijkmanagers elke keer opnieuw moeten zien op te lossen. Een hele klus, waarbij je het..

Is een werkoverleg wel nodig?

Is een werkoverleg wel nodig?

"Elk overleg komen altijd dezelfde punten voorbij!” is een veelgehoorde klacht vanuit praktijken. Ik heb het geluk om regelmatig werkoverleggen bij te mogen wonen binnen praktijken. Altijd interessant om te..