Podcast 2: Patiënttevredenheid

Dé podcast met praktijkvoorbeelden over praktische oplossingen voor de tandartspraktijk. Vol inspiratie en goede ideeën voor je praktijk. Veel praktijken willen persoonlijke aandacht geven aan hun patiënten...

Gratis e-boek:

Werken in en aan je zorgpraktijk

Dé podcast met praktijkvoorbeelden over praktische oplossingen voor de tandartspraktijk. Vol inspiratie en goede ideeën voor je praktijk.

Veel praktijken willen persoonlijke aandacht geven aan hun patiënten. Patiënten daarentegen voelen zich soms als een ‘nummer’ behandeld of ervaren een praktijk als ‘een fabriek’. Wat bepaalt de patiënttevredenheid? In deze podcast achtergrond informatie en voorbeelden over patiënttevredenheid, wat je kunt toepassen voor je eigen praktijk.

Voor meer informatie of vragen over patiënttevredenheid kunt u contact opnemen via sjoerd@kuikenpraktijkmanagement of via 06 – 1498 0141.

Anderen bekeken ook

Meer rendement: Jij bepaalt de agenda

Meer rendement: Jij bepaalt de agenda

Veel praktijken kunnen hun rendement enorm verhogen door simpelweg efficiënter te werken. Een aandachtsgebied hierbij is ‘time management’. Je bepaalt je eigen agenda. Lees de tips voor het..

10 Valkuilen bij het bespreken van behandelplannen

Sommige tandartsen zijn zich bewust van het feit dat binnen de praktijk meer rendement kan worden behaald. Er zijn uiteraard vele verschillende manieren dit te realiseren. En uiteraard werkt iedereen op zijn eigen..

De 10 factoren voor tevreden patiënten

De 10 factoren voor tevreden patiënten

De resultaten van tandheelkundige behandelingen worden gemeten en vergeleken om de medische kwaliteit en ‘best practices’ te bepalen. Voor een financieel gezonde praktijk is het hebben van loyale..