Masterclass Succesvol Ondernemen in de mondzorg – 19 april 2018

Masterclass 19 april Komt u ook naar de Masterclass van ABN Amro? Speciaal voor tandartsen en praktijkeigenaren organiseren zij een kosteloze Masterclass Succesvol Ondernemen, waaraan Sjoerd Kuiken een bijdrage mag..

Gratis e-boek:

Werken in en aan je zorgpraktijk

Masterclass 19 april

Komt u ook naar de Masterclass van ABN Amro? Speciaal voor tandartsen en praktijkeigenaren organiseren zij een kosteloze Masterclass Succesvol Ondernemen, waaraan Sjoerd Kuiken een bijdrage mag leveren. Tijdens de avond wordt u geprikkeld om de kansen en uitdagingen als tandarts en ondernemer van de toekomst op te pakken.

De Masterclass wordt afgesloten met een borrel zodat u nog even kunt napraten met uw collega’s uit het veld. U ben van harte uitgenodigd om er bij te zijn. Meld u aan en laat u inspireren!

Inhoud presentatie

Is het nu daadwerkelijk nodig om steeds meer uren te besteden aan praktijkmanagement? Want dat is toch wel veelal de tendens binnen praktijken. Voor veel tandartsen is dit allerminst aansprekend. In zijn presentatie gaat Sjoerd Kuiken in op hoe het praktijkmanagement vorm te geven, zodat de praktijk succesvol wordt. In de presentatie komen vooral de valkuilen en praktische tips voorbij om als praktijkhouder goede invulling te kunnen geven aan de management rol.

Andere sprekers

Naast Sjoerd Kuiken zullen de volgende sprekers aanwezig zijn:
Thera Evers – sectorspecialist medische en vrije beroepen bij ABN AMRO
Thalita Smit – ondernemerscoach en leiderschapstrainer bij Smit en Cornelder Bedrijfstrainingen
Harry Korver – specialist praktijkadvies bij KNMT

Overige gegevens

Het programma start om 18:30 uur en eindigt rond 21:30 uur.

Locatie:   Van der Valk Hotel Arnhem – Duiven
Adres:     Impuls 2, 6921 RK Duiven Arnhem A12
Datum:   donderdag 19 april 2018

Direct aanmelden

Deelname aan deze masterclass is gratis. Wees er snel bij, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Aanmelden kan direct door te mailen naar [email protected].

Anderen bekeken ook

Tips over hoe jouw praktijk meer omzet kan behalen

Tips over hoe jouw praktijk meer omzet kan behalen

De gemiddelde praktijkomzet van € 254.000 (exclusief techniek) per behandelkamer geeft een goede indicatie wat jouw praktijk aan omzet over 2023 kan behalen. Dit bedrag is namelijk de uitkomst van mijn onderzoek..

NIEUW: Online cursus ‘Werken met doelen’

NIEUW: Online cursus ‘Werken met doelen’

Ervaar jij ook, dat je vooral wordt geleefd door ‘de waan van de dag’? Terwijl je eigenlijk veel meer aandacht wil besteden aan de praktijk overkoepelend om jouw ambitie en de praktijkdoelen te verwezenlijken. De..

Tips: Aan het werk in coronatijd

Tips: Aan het werk in coronatijd

Inleiding
Gedurende deze coronacrisis is er vooral veel onzekerheid, doordat we allemaal paden bewandelen waar we niet eerder zijn geweest. Onzekerheid over onze gezondheid, over het voorbestaan van de praktijk en..