Eerste ‘Praktijk in Orde’ Keurmerken uitgereikt

In januari 2016 zijn de eerste ‘Praktijk in Orde’ Keurmerken uitgereikt door DEKRA. Deze praktijken kunnen in de komende twee jaar met trots het Keurmerk voeren in de praktijk en op de website. Praktijk..

Gratis e-boek:

Werken in en aan je zorgpraktijk

In januari 2016 zijn de eerste ‘Praktijk in Orde’ Keurmerken uitgereikt door DEKRA. Deze praktijken kunnen in de komende twee jaar met trots het Keurmerk voeren in de praktijk en op de website.

Praktijk in Orde Keurmerk

Praktijk in Orde wil mondzorgpraktijken helpen bij het voldoen aan wet- en regelgeving op een manier die duidelijk, transparant en onafhankelijk is.

Met het ‘Praktijk in Orde’ Keurmerk toont een praktijk aan dat zij voldoet aan de wettelijke eisen die gelden voor mondzorgpraktijken. Ieder ‘Praktijk in Orde’ Keurmerk wordt afgegeven door het onafhankelijke keuringsinstituut DEKRA.

Neem contact op

 

Anderen bekeken ook

Stappenplan voor acceptatie van behandelplannen

Stappenplan voor acceptatie van behandelplannen

De manier van communiceren met de patiënt is van grote invloed op de acceptatie van behandelplannen. Bij grotere behandelplannen die een grote financiële investering vragen van de patiënt – wat zeker het geval is bij implantologie – vraagt dit om effectieve communicatie van de behandelaar.

Onderzoek naar de gemiddelde praktijkomzet

Onderzoek naar de gemiddelde praktijkomzet

Hoe goed ‘scoort’ jouw praktijk? De praktijkomzet is niet iets wat je zomaar deelt met collega’s. Daarnaast willen veel praktijkhouders wel graag weten hoe goed de praktijk ‘scoort’. En..